Een GO Creations website bevat meer.

GO Creations maakt maatwerk websites. Onze websites zijn makkelijk in onderhoud, passen zich aan elk scherm aan, zijn voorzien van SEO én zijn geoptimaliseerd zodat je website hét visitekaartje wordt van jou of je bedrijf.

Makkelijk in onderhoud. Onze websites zijn makkelijk te onderhouden.

Responsive design. Onze websites zijn aangepast op elk scherm.

SEO inbegrepen. Onze websites zijn zoekmachine-vriendelijk en makkelijk vindbaar.

Geoptimaliseerd. Onze websites zijn razendsnel. Belangrijk voor gebruikers én zoekmachines.

Haal meer uit je website

Een websites aanschaffen is vaak zo gebeurd. De kosten van een nieuwe website verschillen. Er zijn zelfs mogelijkheden om zelf een website te maken. Dit klinkt als een voor de hand liggende keuze. Zo bespaar je kosten en kun je snel aanpassingen maken, toch? Niet helemaal. Het maken en onderhouden van een (goede) website vergt meer kennis en kunde. Gelukkig is GO Creations gespecialiseerd in het werken met de nieuwste methodes om deze kennis en kunde in te zetten voor jouw website.

Maatwerk, maar dan anders

GO Creations gebruikt een website builder om websites te maken. Deze builder is volledig in te zetten om maatwerk websites te maken. Een website gemaakt met de builder is snel te ontwikkelen en makkelijk te onderhouden. Dit bedrukt de kosten waardoor GO Creations lagere prijzen kan hanteren dan andere ontwikkelaars.

Responsive design

Niet elk scherm is even groot. Daarom moet een website responsive zijn. Dat betekent dat een website zich aanpast aan het scherm zodat alles duidelijk leesbaar blijft en handig te gebruiken. GO Creations zorgt ervoor dat een website er goed uitziet op elk scherm. Van een kleine smartphone tot groot LED-scherm, elke aanpassing is mogelijk.

De GO SEO-strategie

Vindbaarheid is belangrijk. Daarom heeft GO Creations zich gespecialiseerd in SEO. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Zie het als een verzamelnaam voor alle processen die een bijdrage leveren aan de score van een website in zoekmachines. Effectief gebruik maken van SEO-technieken zorgt voor een betere vindbaarheid van een website.

Volledig geoptimaliseerd

GO Creations analyseert de website op snelheid. We zoeken de knelpunten en lossen deze op. Zo wordt een website razendsnel. Hiermee maken we niet alleen de gebruiker blij maar ook zoekmachines. De snelheid van een website wordt meegenomen in de score die een zoekmachine aan een website hecht. Meer weten over een zoekmachine-vriendelijke website? Maak kennis met GO SEO, onze eigen SEO-strategie.

Wat onze klanten vinden

intgreun

“GO Creations heeft onze website gebouwd op een snelle maar vooral professionele manier. De communicatie gaat vlug en iedere wens wordt verwerkt in het eindproduct. Kortom een bedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!”

Jeroen Crutzen, In ’t Greun B.V.
https://intgreun.nl

jurspcc

“Top website voor mij gemaakt! Flexibel bedrijf en luistert naar de klant zijn wensen. Ook achteraf nog een goede service voor eventuele aanpassingen. Aanrader!”

Jur Dix, eigenaar Jur’s Personal Car Cleaning
https://personalcarcleaning.com

Gratis website analyse

Benieuwd naar de mogelijkheden die GO Creations ziet in jouw website? Doe de website check en ontvang een persoonlijke analyse geheel gratis!

  Vraag gratis een offerte aan

  Dien een aanvraag in en ontvang gratis en vrijblijvend een websiteofferte

  Neem contact met ons op.

  Zullen wij je bellen?

  Diensten

  Website ontwikkeling

  SEO

  Optimalisatie

  WordPress Support

  Service en Onderhoud

  © 2020 GO Creations | Alle rechten voorbehouden | Privacybeleid